• Home
  • Proef met vrienden

Proef met vrienden

Tijdens een gezellige avond kan leuk gezelschap natuurlijk niet ontbreken! In onze woonkamer of patio kun je met vrienden onbeperkt borrelen en er een gezellige avond van maken. Omdat deze ruimtes een beperkt aantal zitplekken heeft, is het handig om het ons even te laten weten als je met een groot gezelschap komt. Zo kunnen wij een mooi plekje voor je klaarzetten en deze vrij houden. 

Heb je iets te vieren of wil je gezellig met vrienden en familie uiteten? Voor groepen vanaf 10 personen hebben wij een heerlijke Proeferij samengesteld. Bij de voorgerechten krijg je de mogelijkheid om verschillende voorgerechten van onze kaart te proeven, dit allemaal in kleine porties zodat je niet hoeft te kiezen. Bij het hoofdgerecht is er keuze uit een aantal gerechten van onze kaart, van vlees tot vis en natuurlijk kan een vegetarisch gerecht niet ontbreken. Ook het nagerecht bestaat uit een Proeferij van verschillende zoetigheden. Klinkt lekker hé? 

Bij een groep vanaf 15 personen werken wij uitsluitend met de Proeferij, à la carte is niet mogelijk. 


Een high tea bij Proef, hoe gezellig klinkt dat? Bijkletsen met een hete kop thee in de hand, terwijl je keuzestress hebt over welk hapje je als eerste gaat eten. Een wrapje of toch het croissantje? Al ziet de kleine quiche er ook erg lekker uit om mee te beginnen. De high tea bij Proef bestaat uit een afwisseling tussen zoet en hartig, waarbij een pot thee van je favoriete thee natuurlijk niet kan ontbreken. 

High tea'en bij Proef kan alleen op basis van een reservering, minimaal één dag van te voren. Zie jij jezelf al zitten met de lekkere hapjes en een kop thee in je hand? Maak hier je reservering, dan zien wij je snel!


Tip: houdt ook onze Proef & Beleef dagen in de gaten, misschien zit hier wel iets leuks bij.

                     

 

Bistro Bar Proef
Bistro Bar Proef

lunch, diner, borrel, beleef en geniet!

© 2024 Bistro Bar Proef | ontwerp: Plaats55 | realisatie: OVK webdesign