• Home
  • Proef & beleef

Proef & Beleef

Een bedrijfsborrel, een babyshower of een klein familiefeestje, het kan allemaal bij Proef. In overleg is het mogelijk om een borrel of klein feestje te organiseren. Samen met jou kijken wij naar wat jouw wensen zijn en hoe wij jou daarin tegemoet kunnen komen, om er uiteindelijk voor iedereen een leuke en gezellige dag van te maken. Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je dit graag bij Proef doen? Neem contact op via info@bistrobarproef.nl en laat ons weten wat jouw plannen zijn. Party time, here we come! 

Helaas is het voor ons in het hoogseizoen vrijwel onmogelijk om ruimtes binnen Proef te reserveren. Zou je toch graag iets bij Proef organiseren in deze maanden? Laat het ons weten via info@bistrobarproef, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. 

Proef & Beleef

Kerst 2023

De leukste en gezelligste tijd van het jaar staat bijna weer voor de deur, Kerst! Natuurlijk kan lekker eten tijdens deze dagen niet ontbreken......

Lees meer »


KERST 2023

De leukste en gezelligste tijd van het jaar staat bijna weer voor de deur, Kerst! Natuurlijk kan lekker eten tijdens deze dagen niet ontbreken. Dit jaar is het mogelijk om bij Proef te komen genieten van een verzorgde en uitgebreide brunch op Eerste (25-12) en Tweede (26-12) kerstdag. Zo kan je naast al het lekkere eten gezellig bijkletsen met vrienden of familie. De brunch start om 11:00, waarna je heerlijk kan gaan zitten en uitgebreid kan brunchen. Vind jij het leuk om met je familie of vrienden Kerst bij Proef te vieren? Reserveer dan via info@bistrobarproef.nl!


BURGER TASTING

Op vrijdag 17 november is het tijd om wereldse burgers te proeven! Op deze avond kun je verschillende soorten burgers proeven uit allerlei verschillende continenten voor slechts €9,95 per stuk. Kom gezellig langs met je vrienden of familie om te proeven én een gezellige avond te beleven. Reserveren is gewenst, zo kunnen wij je voorzien van een leuk plekje. 


DISCODINER

Time to party! Op vrijdag 13 oktober was het tijd voor een feestje bij Proef. Na 5 kleine gerechten met een glas cava werden de tafel aan de kant geschoven en was het tijd om de voetjes van de vloer te laten. Niet alleen het restaurant was in stijl, ook het personeel had zijn best gedaan om in de jaren '80 stijl te shinen. Er werd flink gedanst en zelfs de polonaise werd door het gehele restaurant gelopen. Met de hitjes van vroeger kwamen de voetjes goed van de vloer en was het een avond om niet te vergeten!


VIS & WIJN

Op zaterdag 3 juni was het weer het tijd voor een nieuw evenement bij Proef. Tijdens het Vis & Wijn evenement werden de gasten voorzien van een viergangenmenu op basis van vis. Bij elke gang werd er een nieuwe wijn geserveerd. Op deze manier werd er  heerlijk genoten van de verschillende smaken van zowel de vis als de wijn. Door het lekkere weer konden de gasten zowel binnen als buiten zitten en werd het omschreven als 'dé perfecte zomeravond'. De gasten hebben genoten en dat maakt het voor ons ook een geslaagde avond. Op naar het volgende wijn event!


Valentijnsdag 2023

14 februari, Valentijnsdag. De dag waarop je jouw geliefden extra verwent en nét dat beetje extra aandacht geeft dat zij verdienen. Maar zoals wij bij Proef weten gaat liefde vooral door de maag. Een heerlijk diner op deze speciale dag kon dan ook niet ontbreken bij ons. Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om een heerlijk, op elkaar afgestemd driegangen menu te serveren. Aan de reacties van de gasten te horen was dit dan ook zeker geslaagd. Cupido heeft aan het einde van de dag zijn liefdespijl getrokken, waardoor één koppel het diner van Cupido geschonken kreeg. Al met al was het een geslaagde avond en kijken wij met liefde weer uit naar volgend jaar.


Kerst 2022

Na maanden voorbereiding was het eindelijk zo ver, Kerst bij Proef! Vorig jaar kon deze feestdag helaas niet doorgaan door corona, maar dit jaar konden wij jullie gelukkig wél ontvangen bij ons in het restaurant. Met een heerlijk glas cava en een amuse ging de avond meteen goed van start. Het restaurant zat lekker vol, de gasten en het personeel hadden het naar hun zin. Met een samengesteld viergangendiner en een bijpassend wijnarrangement was het een avond lang optimaal genieten. De gerechten zagen er op en top uit, wat zeker werd bevestigd door de gasten. Aan het eind van de avond ontvingen wij dan ook niks anders dan positieve reacties. Helaas is deze sfeervolle periode weer voorbij, maar wij kijken nu al uit naar Kerst 2023. 


 

 

 

Bistro Bar Proef
Bistro Bar Proef

lunch, diner, borrel, beleef en geniet!

© 2023 Bistro Bar Proef | ontwerp: Plaats55 | realisatie: OVK webdesign