• Home
  • Proef & beleef

Proef & Beleef

Een bedrijfsborrel, een babyshower of een klein familiefeestje, het kan allemaal bij Proef. In overleg is het mogelijk om een borrel of klein feestje te organiseren. Samen met jou kijken wij naar wat jouw wensen zijn en hoe wij jou daarin tegemoet kunnen komen, om er uiteindelijk voor iedereen een leuke en gezellige dag van te maken. Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je dit graag bij Proef doen? Neem contact op via info@bistrobarproef.nl en laat ons weten wat jouw plannen zijn. Party time, here we come! 

Helaas is het voor ons in het hoogseizoen vrijwel onmogelijk om ruimtes binnen Proef te reserveren. Zou je toch graag iets bij Proef organiseren in deze maanden? Laat het ons weten via info@bistrobarproef, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. 


Kerst 2022

Na maanden voorbereiden was het eindelijk zo ver, Kerst bij Proef! Vorig jaar kon deze feestdag helaas niet doorgaan door corona, maar dit jaar konden wij jullie gelukkig wél ontvangen bij ons in het restaurant. Met een heerlijk glas cava en een amuse ging de avond meteen goed van start. Het restaurant zat lekker vol, de gasten en het personeel hadden het naar hun zin. Met een samengesteld viergangendiner en een bijpassend wijnarrangement was het een avond lang optimaal genieten. De gerechten zagen er op en top uit, wat zeker werd bevestigd door de gasten. Aan het eind van de avond ontvingen wij dan ook niks anders dan positieve reacties. Helaas is deze sfeervolle periode weer voorbij, maar wij kijken nu al uit naar Kerst 2023. 


 

Bistro Bar Proef
Bistro Bar Proef

lunch, diner, borrel, beleef en geniet!

© 2023 Bistro Bar Proef | ontwerp: Plaats55 | realisatie: OVK webdesign