• Home
  • Proef & beleef

Proef & Beleef

Een bedrijfsborrel, een babyshower of een klein familiefeestje, het kan allemaal bij Proef. In overleg is het mogelijk om een borrel of klein feestje te organiseren. Samen met jou kijken wij naar wat jouw wensen zijn en hoe wij jou daarin tegemoet kunnen komen, om er uiteindelijk voor iedereen een leuke en gezellige dag van te maken. Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je dit graag bij Proef doen? Neem contact op via info@bistrobarproef.nl en laat ons weten wat jouw plannen zijn. Party time, here we come! 

Helaas is het voor ons in het hoogseizoen vrijwel onmogelijk om ruimtes binnen Proef te reserveren. Zou je toch graag iets bij Proef organiseren in deze maanden? Laat het ons weten via info@bistrobarproef, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. 


VIS & WIJN

Op zaterdag 3 juni is het tijd voor een nieuw evenement bij Proef. Tijdens het Vis & Wijn evenement krijg je een viergangenmenu op basis van vis. Bij elke gang wordt er een nieuwe wijn geserveerd. Op deze manier kan je heerlijk genieten van de verschillende smaken van zowel de vis als de wijn. Inloop is om 17:00, het diner start om 17:30. De prijs per persoon is €59,95. Lijkt het jou leuk om bij dit evenement te zijn? Reserveren kan via info@bistrobarproef.nl. Laat in de reservering weten met hoeveel personen je komt, op welke naam wij de reservering mogen zetten, een telefoonnummer en eventuele allergieen. Hopelijk zien wij je dan op zaterdag 3 juni!


Valentijnsdag 2023

14 februari, Valentijnsdag. De dag waarop je jouw geliefden extra verwent en nét dat beetje extra aandacht geeft dat zij verdienen. Maar zoals wij bij Proef weten gaat liefde vooral door de maag. Een heerlijk diner op deze speciale dag kon dan ook niet ontbreken bij ons. Ook dit jaar hebben wij weer ons best gedaan om een heerlijk, op elkaar afgestemd driegangen menu te serveren. Aan de reacties van de gasten te horen was dit dan ook zeker geslaagd. Cupido heeft aan het einde van de dag zijn liefdespijl getrokken, waardoor één koppel het diner van Cupido geschonken kreeg. Al met al was het een geslaagde avond en kijken wij met liefde weer uit naar volgend jaar.


Kerst 2022

Na maanden voorbereiding was het eindelijk zo ver, Kerst bij Proef! Vorig jaar kon deze feestdag helaas niet doorgaan door corona, maar dit jaar konden wij jullie gelukkig wél ontvangen bij ons in het restaurant. Met een heerlijk glas cava en een amuse ging de avond meteen goed van start. Het restaurant zat lekker vol, de gasten en het personeel hadden het naar hun zin. Met een samengesteld viergangendiner en een bijpassend wijnarrangement was het een avond lang optimaal genieten. De gerechten zagen er op en top uit, wat zeker werd bevestigd door de gasten. Aan het eind van de avond ontvingen wij dan ook niks anders dan positieve reacties. Helaas is deze sfeervolle periode weer voorbij, maar wij kijken nu al uit naar Kerst 2023. 


 

Bistro Bar Proef
Bistro Bar Proef

lunch, diner, borrel, beleef en geniet!

© 2023 Bistro Bar Proef | ontwerp: Plaats55 | realisatie: OVK webdesign