Onze Proeverij!

Tijdens de Proeverij worden gezelligheid en lekker eten samengebracht. Met onze proeverij kun je samen met je vrienden, familie of collega's een avond vol smaak beleven. Begin met kleine hapjes die je samen met elkaar kan delen en proeven. Vervolgens kies je uit onze selectie hoofdgerechten jouw favoriet uit. En wie houdt er niet van een zoete afsluiter? Bij ons krijg je verschillende lekkernijen op tafel voor het nagerecht. Bekijk hier onze Proeverij.

Ben je nog niet uitgepraat en wil je nog wat langer blijven tafelen? Geniet van onze special coffee's, of ga voor een vertrouwde kop koffie of thee. 

Onze Proeverij is mogelijk vanaf 10 personen, bij 15 personen is a la carte niet meer mogelijk en kan uitsluitend de Proeverij. Wil je met een kleiner groepje genieten van onze Proeverij? Neem dan contact met ons op via info@bistrobarproef, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.


Iets te vieren?

Een bedrijfsborrel, een babyshower of een klein familiefeestje, het kan allemaal bij Proef. In overleg is het mogelijk om een borrel of klein feestje te organiseren. Samen met jou kijken wij naar wat jouw wensen zijn en hoe wij jou daarin tegemoet kunnen komen, om er uiteindelijk voor iedereen een leuke en gezellige dag van te maken. Heb jij binnenkort iets te vieren en wil je dit graag bij Proef doen? Neem contact op via info@bistrobarproef.nl en laat ons weten wat jouw plannen zijn. Party time, here we come! 

Helaas is het voor ons in het hoogseizoen vrijwel onmogelijk om ruimtes binnen Proef te reserveren. Zou je toch graag iets bij Proef organiseren in deze maanden? Laat het ons weten via info@bistrobarproef, dan kijken wij samen met jou naar de mogelijkheden. 

© 2024 Bistro Bar Proef | ontwerp: Plaats55 | realisatie: OVK webdesign